Talking T Gauge Forum Index Talking T Gauge
The Original Forum Dedicated to the World's Smallest Model Railroad Scale
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Problems with posting/staying logged in

 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Talking T Gauge Forum Index -> Welcome!
View previous topic :: View next topic  
Author Message
TBA



Joined: 08 Sep 2008
Posts: 120
Location: Massachusetts

PostPosted: Mon Dec 01, 2008 1:10 am    Post subject: Problems with posting/staying logged in Reply with quote

Do any of you have problems submitting posts?

Almost all the time I have to rapid-fire click the submit button for the post to get through (sometimes repeatedly). On top of that, I sometimes when I try to post, I get asked for my logon/password...which will delete everything I had just composed. When I log on I always check the box to stay logged on.

The problem is probably at my end by I though I'd check to see if I wasn't the only only one. This is the only forum where I have these problems.
_________________
Brian Austin
Back to top
View user's profile Send private message
David K Smith
Chief Cook and Bottle Washer


Joined: 03 Sep 2008
Posts: 435
Location: New Jersey, USA

PostPosted: Mon Dec 01, 2008 2:16 am    Post subject: Reply with quote

Never had any problems here...
_________________
—David

http://www.t-gauge.net/
http://1-450.blogspot.com/
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
B 67



Joined: 23 Sep 2008
Posts: 277
Location: Stratford, Australia

PostPosted: Mon Dec 01, 2008 2:32 am    Post subject: Reply with quote

As above.
_________________
Darren,
Stratford,
Australia.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Toni Babelony



Joined: 21 Oct 2008
Posts: 46
Location: Bonn, Germany

PostPosted: Mon Dec 01, 2008 8:51 am    Post subject: Reply with quote

No problems here as well...
_________________
Tree Gauge? Three Gauge? Tea Gauge? Let´s just T this place up!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
zomer



Joined: 03 Nov 2008
Posts: 124
Location: Victoria, Australia

PostPosted: Mon Dec 01, 2008 10:47 am    Post subject: Reply with quote

Ditto.....No problems. Hope you find the issue.
_________________
Victorian T Gauge Blog
http://www.victorian-tgauge.blogspot.com/
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
AndyA



Joined: 21 Oct 2008
Posts: 33
Location: Southampton, UK

PostPosted: Mon Dec 01, 2008 1:22 pm    Post subject: Reply with quote

What browser is everyone using?

I use Firefox including the update from last week. Using a USB optical mouse I sometimes have to rapid-fire click for submit boxes on various boards.

I've never lost a post on this board, but I haven't posted that much. I have lost a few posts on the Gn15 list (uses the same software), but almost always I've been able to use 'back' to get my text back - I just cavalierly ignore the 'will re-submit' warning, relying on being able to use 'delete' if there is a duplicate, only a problem if someone else posts on the same thread before I can check. Smile

There's a different 'known problem' with this software in times of running out of server resources (nothing to do with your end) giving a white screen. This normally results in duplicate, rather than lost, posts, and this board is no way big enough to encounter that problem, yet. Smile

regards
Andy A
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Chris333



Joined: 25 Sep 2008
Posts: 74

PostPosted: Mon Dec 01, 2008 1:26 pm    Post subject: Reply with quote

I haven't had a single problem. If I sweep my registry I will need to re-log in, but that is all internet passwords and my own fault for deleting them.

I'm using Internet Explorer.
Back to top
View user's profile Send private message
trainspotter-usa



Joined: 04 Sep 2008
Posts: 315
Location: Minnesota

PostPosted: Mon Dec 01, 2008 2:49 pm    Post subject: Reply with quote

I use Safari at home and IE at work (shhh) no problems with either for me

Ian
_________________
I CAN see how cool this stuff is!!!
http://more-t-please.blogspot.com/
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
zomer



Joined: 03 Nov 2008
Posts: 124
Location: Victoria, Australia

PostPosted: Mon Dec 01, 2008 10:49 pm    Post subject: Reply with quote

Internet Explorer and Firefox. No issues with either. Forums dont even run slowish like some others tend to do.
_________________
Victorian T Gauge Blog
http://www.victorian-tgauge.blogspot.com/
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Talking T Gauge Forum Index -> Welcome! All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group. Hosted by phpBB.BizHat.com